Diensten

BKB Bouw beschikt over een eigen werkplaats waarin wij dakkapellen en dakopbouwen naar uw wens prefab maken. Zo kunnen deze vervolgens binnen één a twee werkdagen wind- en waterdicht geplaatst worden. Op deze manier blijft de overlast bij u op locatie beperkt.

BKB Bouw probeert een steentje bij te dragen aan het milieu door uitsluitend gebruik te maken van duurzaam gecertificeerd hout met de hoogste garantie. BKB biedt u bovendien jarenlange garanties.

Neem contact op

Hierbij een overzicht van onze dagelijkse werkzaamheden:

Aanbouw Renovatie / Verbouw Dakkapellen Dakopbouwen Uitbouwen
Neem contact op

Aanbouw

In plaats van te verhuizen wordt vaker gekozen om een huidige woning te vergroten met een aanbouw. Dit is in de meeste gevallen de financieel meest aantrekkelijke optie. BKB Bouw is moeiteloos in staat om aan al uw aan- en verbouwwensen tegemoet te komen. Wij helpen u in het contact met de architect en bouwen vervolgens een hoogwaardige aanbouw tegen een scherpe prijs.

BKB Bouw streeft ernaar om zoveel mogelijk te prefabriceren. Naast een aanbouw, kun je hierbij ook denken aan uitbouwen en dakkappellen. Onze specialisatie in prefab zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt werken, met zo weinig mogelijk afval en overlast!

Vaak komt bij een aan- of verbouw opdracht ook elektra- en loodgieterswerk voorbij. Indien gewenst kan BKB ook dat voor haar rekening nemen. BKB Bouw beheerst alle vaardigheden om iedere klus snel en optimaal voor u uit te voeren.

Lees meer

Renovatie - Verbouw

Heeft u een ‘opknapwoning’ gekocht en wilt u deze naar eigen wens verbouwen? BKB Bouw helpt u graag met uw totaalverbouwing: van voorbereiding tot uitvoering.

BKB bouw is in staat om uw woning van onder naar boven volledig te strippen en opnieuw op te bouwen en aan te kleden. Van de fundering tot aan het dak en alles daartussenin. Denk aan het herstellen of plaatsen van kozijnen, het inbouwen van maatwerk kasten, het plaatsen van aanbouwen, vloeren, wanden of complete dakkappellen. BKB Bouw staat bekend om vakmanschap. Wij komen onze afspraken na en onze offertes bevatten geen kleine lettertjes.

BKB Bouw vertrekt pas wanneer de klus helemaal naar uw wens geklaard is. Kiest u voor ervaring en scherpe prijzen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit? Dan kiest u voor een uitvoerig gediplomeerd en gecertificeerd aannemer uit Volendam.

Lees meer

Dakkapellen

Dakkapellen en dak opbouwen worden door BKB Bouw naar de wensen van de klant prefab op maat in onze werkplaats gemaakt. Zodoende kunnen deze binnen één dag wind en waterdicht geplaatst worden. Zowel kunststof als houten dakkappellen behoren tot de mogelijkheden. BKB biedt behalve topkwaliteit ook nog jarenlange garanties.

BKB Bouw produceert haar dakkappellen altijd prefab op maat in de werkplaats. Dit zorgt voor een minimale doorlooptijd en minder bouwafval. Omdat wij de opdracht snel voor u realiseren, blijft de overlast tot een minimum beperkt. Wij adviseren u daarnaast graag over isolatiewaarden en alle opties qua dakranden, kozijnen en rolluiken.

BKB Bouw vertrekt pas wanneer de klus helemaal naar uw wens geklaard is. Kiest u voor ervaring en scherpe prijzen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit? Dan kiest u voor een uitvoerig gediplomeerd en gecertificeerd aannemer uit Volendam.

Lees meer

Dak opbouwen

Een dakopbouw is de beste oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan meer ruimte. Door het ophogen van het dak maak je van de zolderverdieping een volwaardige extra etage. BKB Bouw is gespecialiseerd in dakopbouwen en biedt hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Binnen één a twee werkdagen plaatsen wij deze wind- en waterdicht.

Woningen met een plat dak kunnen voorzien worden van een standaard dakopbouw, waardoor er een geheel nieuwe etage ontstaat. Woningen met een puntdak, kunnen door middel van een nokverhoging vergroot worden. Dit zorgt ervoor dat de krappe zolderverdieping ineens een volledig bruikbare verdieping wordt. Uiteraard is dit eventueel ook weer te combineren met een dakkappel.

Wilt u snel een dakkapel of zelfs een gehele extra verdieping op uw woning of kantoor zetten? In onze eigen werkplaats maken wij de dakkappellen en dakopbouwen prefab op maat. Dit zorgt ervoor dat wij ter plaatse snel, efficiënt kunnen werken. Bovendien zorgt dit voor een sterke reductie van on site bouwafval.

Lees meer

Uitbouwen

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw is simpel. Bij een aanbouw van een huis wordt er een ruimte gecreëerd die los staat van de huidige woning. Een uitbouw zit altijd vast aan de woning. BKB Bouw is gespecialiseerd in het vergroten van woningen door middel van uitbouwen.

BKB Bouw produceert zoveel mogelijk prefab in de speciaal daarvoor ingerichte werkplaats. Ook grote aanbouwen kunnen prefab door ons gemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat wij een uitbouw vaak binnen één dag wind en waterdicht geplaats hebben. Deze snelle doorlooptijd zorgt voor minimale overlast, scherpe prijzen en vermindering van on site bouwafval.

Bij elk type woning is het uitbouwen of vergroten mogelijk. BKB Bouw zorgt ervoor dat de nieuwe ruimte vloeiend overgaat in de rest van de woning. BKB Bouw is moeiteloos in staat om aan al uw aan- en verbouwwensen tegemoet te komen. Wij plaatsen een hoogwaardige uitbouw tegen een scherpe prijs.

Lees meer